شب زندهداری عمرتان را کوتاه میکند
بر اساس مطالعات جدید، شب زنده داری خطر ابتلا به انواع دیابت، مشکلات روحی و حتی مرگ زودرس را افزایش میدهد. افرادی که شب زنده دار هستند، ۱۰ درصد بیش از افراد سحرخیز در معرض خطر انواع عوامل مرگ و میر قرار دارند.
به گفته متخصصان، زندگی دشوار شب زنده دارها در دنیای سحرخیزها و عدم هماهنگی بین ساعت داخلی بدن و دنیای خارجی برای این گروه از افراد باعث بروز مشکلات طولانی مدت در سلامتی آنها میشود که نامنظم بودن برنامه زندگی این افراد نیز به این مشکلات دامن میزند.
از جمله این مشکلات می توان به انواع دیابت، اختلالات عصبی، روانی، گوارشی و تنفسی اشاره کرد. میزان تاثیر شب زنده داری در بروز اختلالات روحی و روانی بیشتر از دیگر اختلالات است به طوری که افراد شب زنده دار تقریبا دو برابر افراد سحرخیز به این دست اختلالات مبتلا میشوند.
همچنین تحقیقات نشان میدهد احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی و انواع خاصی از سرطان مانند سرطان پروستات و پستان در افراد شب زنده دار به مراتب بیشتر است.
علاوه بر اینها، حجم ماده سفید مغز در قسمتهایی از این عضو حیاتی که با افسردگی ارتباط دارد در این افراد کمتر است که باعث میشود ارتباطات هماهنگ و تقویتی بین مناطق مختلف سیستم عصبی کمتر شود.
بدون دیدگاه